top of page

Wie zijn wij ?

         Tina °2011
 

De Quartermerrie Tina is de jongste van onze kudde. Ze biedt zich meestal als eerste aan om aan de hand een wandeling te maken.

Tina is een moedige deugniet, een clown en een allemansvriend die op een grappige manier je grenzen aftast.

 

    Archimeda °2006

 

 

De Arabische volbloedmerrie Archimeda is erg slim en houdt ontzettend veel van mensen. Ze is heel speels en brengt je graag aan het lachen. Door haar gevoelige aard voelt ze zich gelukkig wanneer ze gewaardeerd en geprezen wordt. Voor kinderen is ze graag een sprookjesprinses.
 

      Caroline °1960

 

Gepassioneerd door paarden en met liefde voor mensen ben ik

al jarenlang werkzaam

als hippotherapeute/

equitherapeute. 

Door mijn holistische benadering van de fysieke oefeningen die de hippotherapie voorschrijft en de sociale en psychische vaardigheden die door equitherapie bevorderd worden, heb ik in de afgelopen jaren een eigen methode ontwikkeld. Deze wordt aangevuld door oplossinggerichte, cognitieve en systemische gesprekstherapie.

          Bruja °1998
 

De Criollomerrie Bruja hebben we uit de paardensport gered. Het heeft lang geduurd voor ze weer vertrouwen in mensen kreeg. Bruja voelt zich geliefd bij ons en is helemaal opengebloeid tot een voortreffelijk en wijs therapiepaard. Als een echte Zenmeesteres leert ze je tot rust komen.

 

       Amani ° 2001

De Arabische volbloedruin Amani heeft een rustig en standvastig karakter. Zijn kalmte is aanstekelijk voor iedereen. "The Old Horses Lodge" maakte het ons mogelijk hem te adopteren. Voordien was het leven van deze synpathieke ruin niet altijd rooskleurig. Vriendschap, liefde en goede zorgen hebben hem doen openbloeien tot een hoogst aangenamen partner voor het therapiewerk.

bottom of page